Menu & Search
鎖匙銀包識打卡 TrackR atlas室內追蹤器

鎖匙銀包識打卡 TrackR atlas室內追蹤器

屋企成日唔見嘢,好有可能係有人周圍擺,嗱,我唔係話你呀... 【網址】 http://www.hogar.hk/news/160203-trackr-altas/


成日一時忘記將鎖匙銀包放在何處?或者家中寵物及小朋友,得閒就同你玩「移動迷宮」,將家中物件四圍擺,搞到次次都要搵餐飽,TrackR altas 就利用室內定位,幫你統統搵返出嚟。

1447847020

TrackR atlas是個插頭式監測器,首先將其插在電源插蘇上,內置的藍牙及Wi-Fi(藍牙有效距離 30 米、Wi-Fi 70米),就可以追蹤已裝上 TrackR bravo 標籤的物件,而 TrackR bravo 體積細小,大約只有個一元硬幣般大,可以放在銀包,或者掛在寵物上,在其專用 app 上,就可以顯示到被追蹤物件的位置,就連物件移動次數都可以顯示。現時 TrackR altas 正在進行集資行動,一個 TrackR altas 售價 39美元 (HK$304),四個 TrackR bravo 售價 60 美元(約HK$468)。

1447849180

資料來源