Menu & Search
瞓個好覺 BALMUDA SmartHeater 2悄悄加熱

瞓個好覺 BALMUDA SmartHeater 2悄悄加熱

天氣咁鬼凍,睇見BALMUDA呢部新暖爐,很想要呀~~~


近日天氣寒冷,好多人都買部暖氣機番屋企,而 BALMUDA 在日本就推出了全新暖爐 SmartHeater 2,強調夠靜夠暖夠智能,令你可以有覺有瞓。

一般的暖爐或暖風機,開得耐,會令到空氣變得乾燥,而 SmartHeater 2 則利用空氣對流,將室內溫度提升,但最重要,是 SmartHeater 2 特別針對於睡眠時使用,研究指出,人體在睡眠時,體溫在中段為最高,當接近醒來時,體溫就會慢慢降低,所以,SmartHeater 2 會自動調節最適合的溫度,亦可利用手機進行調校。

003

外形方面,SmartHeater 2 保留一貫簡約設計,機身只有溫度調校、開關及 Wi-Fi 連接開關,而在機身底部,就有一個圓形小屏幕,不過最值得欣賞,是可以加上毛巾架,掛上一條毛巾(你鍾意嘅,擺隻臭襪或者未乾的底褲都得),的確,要俾個Like。

b1

B2

售價:72,000日元(約HK$4,540)
體積:578 x 234 x 596mm
網址:BALMUDA JP