Menu & Search
用Wi-Fi煮餸 ANOVA無線慢煮機

用Wi-Fi煮餸 ANOVA無線慢煮機

放工要撲去買餸煮飯,然後又要搞一大輪先有得食, ANOVA 新推出的慢煮機,用Wi-Fi就可以煮餸,方便好多。


對於二人小家庭來說,基本上,兩個都是上班一族,放工仲要撲去買餸煮飯,然後又要搞一大輪先有得食,而 ANOVA 新推出的慢煮機,就絕對可以令你番到屋企,已經可以即時開餐。

睇外形,ANOVA 慢煮機已經相當破格,完全跟傳統煮食用具截然不同,其實 ANOVA 慢煮機只需要掛在煲身旁邊,就能夠以低溫53度,連續烹調六小時。最利害之處,是 ANOVA 慢煮機可連接 Wi-Fi,用家只需透過專用手機 app ,隨時隨地操作。
wifi-anova-1

舉例說,想炆牛肉,毋須等番到屋企先可以開火,只要預先放好材料,再擺好 ANOVA 慢煮機,在公司 lunch time 之後,就可以遙距啟動,等到放工番到屋企,已經炆足六個鐘,絕對夠腍兼入味,又或者用來解凍亦得,事後亦毋須花費大量功夫洗餐死,售價 179 美元(約 HK$1,400)。
wifi-anova-7

wifi-anova-6

詳情按此