Menu & Search
遊日必買 Siroca STC-502 四人咖啡機

遊日必買 Siroca STC-502 四人咖啡機

近年去日本,不再局限於買相機、notebook等數瑪產品,就連家電亦成為掃貨目標,最佳例子就是Panasonic EH系列風筒。


91EpuVvHVSL._SL1500_近年去日本,不再局限於買相機、notebook等數瑪產品,就連家電亦成為掃貨目標,最佳例子就是Panasonic EH系列風筒。

不過,要數最熱賣的日本小家電,就要認識Siroca,此品牌雖然在香港較少見,但其實是日本推出不少小家電,當中的全自動咖啡機STC-502,推出未夠一年,就賣出超過20萬部,點解咁犀利?皆因STC-502體積夠的骰,適合日本蝸居之餘,更好有效率,由磨豆到沖好,五分鐘搞掂,朝早起身㩒一㩒掣,刷個牙洗個面返來就有得飲,份量亦夠四人飲用,價錢亦唔貴,兩萬日元,千三元港紙仲有找,買部返香港,亦唔會好嘥位。

81dGuPxT33L._SL1500_71TNjcrfD-L._SL1500_71MjoQtOCsL._SL1500_

網址:https://www.aucsale.co.jp/products/brand/siroca/stc-502.html

0 Comments
Leave a Comment