Menu & Search
《分域碼頭》 | Facebook Reatcions 你玩到未?

《分域碼頭》 | Facebook Reatcions 你玩到未?

前日 Facebook 正式更新了按讚機制,香港區加入了勁正、哈哈、嘩、慘慘、嬲嬲,雖然對於某人而言可能是一個「災難」,不過相信包括 L 域在內的 FB 用戶而言,應該是一個非常好玩的更新。

而相信今天絕大部份 FB 用戶都已經更新到這功能,在電腦版只要滑鼠移到讚好時上方就會出現新選項,至於手機、平板就只要長按讚好就會出現。好,今日就幫大家測試一下你識唔識用這個這個新功能,就先你當然要入 hogar.hk FB 專頁 ,之後:

160228-lf-01 如果你識用呢個功能,請按「讚好」

160228-lf-02 如果你覺得 hogar.hk 都幾正的話,可以按「勁正」

160228-lf-03 你覺得 hogar.hk 都可以有進步空間,可以按「哈哈」

160228-lf-04 hogar.hk 內容都中有嘢吸引到你的話,可以按「嘩」

160228-lf-05 hogar.hk 的確麻麻地,可以按「慘慘」;

160228-lf-06 其實真係唔覺 hogar.hk 好睇,可以按「嬲嬲」;

無論你選哪一個答案都好,我都要代表 hogar.hk 團隊多謝你,起碼你睇完編文章,好與唔好都會比個回應吖,多謝你!