Menu & Search
《分域碼頭》 | 乜乜新年賀詞

《分域碼頭》 | 乜乜新年賀詞

祝 hogar.hk讀者 新一年 乜都煮到、乜都吸到、乜都洗到、乜都搵到、乜都買到,不過至緊要係身體健康先至攪到,恭喜恭喜! 【網址】 http://www.hogar.hk/column/lric/160209-lr/


過去一年,好像經歷過很多,最後選擇再次離開 comfort zone,實行了腦內企畫已久的網站建構,幸好有位認識十多年的好友「一齊癲」,以及另一位相識於偶然的朋友,hogar.hk 才可正式成立。如果大家有時間可以去網頁 www.hogar.hk 或 FB專頁 www.facebook.com/hogar.hk 指教下,或者睇完內文都比個 Like 當支持下,絕對無任歡,都可以過年見到親朋戚友都介紹佢睇埋,就更加功德無盡,多人睇先有機會有收入,有收入先可繼續下去。

同時亦多謝各方好友的支援,簡單一個求救就已經隨時幫手,兄弟姐妹們,心照了!今年其實無人會知發生乜事,我只是單純乎相信「順路行」就可以,好多事都早己有安排,盡力而為就可以。

最後,代表 hogar.hk 成員祝大家事事順心,身體健康!

L域 上